SvenskaEnglish

Om IfU

Välkommen till IfU, dykföreningen på LTH.

 

Välkommen till IfU

 

IfU - Ingenjörer för Undervattensteknik är dykföreningen på Lunds Tekniska högskola. Den återstartades under 97 efter att ha legat nere under en lång tid och har som mål att främja dykintresset hos studenter. Detta innebär givetvis att vi försöker dyka så mycket som möjligt och hålla nere priserna, men även att vi tex försöker bjuda in föredragshållare för att lära oss mer om allt som har med dykning att göra.

För att bli medlem krävs att du är medlem i Teknologkåren vid Lunds Tekniska Högskola. Som medlem i IfU får du bland annat information om våra klubbdyk, föredrag, studiebesök och liknande via e-mail, studentrabatter så som tillgång till gratis luft och billigare utrustningshyra genom vår samarbetspartner H2O Diving Lund.
Man är också ansluten till SSDF, Svenska SportDykarFörbundet, och har därigenom bland annat en gratis prenumeration på tidningen Sportdykaren, en bra försäkring och har tillgång till dumpfonden, vilken ger ersättning om man skulle tvingas dumpa viktbälte eller dyl. av säkerhetsskäl. Som medlem kan du även anmäla dig till alla aktiviteter på den här hemsidan.

 

Priset är 340 kronor per kalenderår. Medlem blir man efter ha registrerat sig via vår hemsida under Bli medlem och betalat in medlemsavgiften. Det finns även en möjlighet att ansluta sig till IfU som supporter för 99 Kronor (för mer information se bli medlem)


Vi är inte knutna till någon särskild utbildningsorganisation och vi har medlemmar som är allt från nybörjare till instruktörer.

Om du vill veta mer om IfU så skriv till info@ifudyk.se.